Mijn zomer favorieten 2015

P1030983 (2)

Heeei!

Er zijn een aantal producten die ik deze zomer heb gekocht of vaak heb gebruikt en waar ik erg blij mee ben. Daarom leek het me wel leuk om een favorieten artikel te maken waarin ik ze laat zien en er wat meer over vertel.  Ik heb verschillende producten uitgekozen, het gaat van ‘drinkbekers’ tot nagellak, en van kleurboeken tot maskertjes. Ben je benieuwd wat mijn ultieme zomerfavorieten zijn? 😉 Lees dan snel verder!

P1030986

Etos Shower Gel Bamboo Green Tea

Etos Shower Gel Lime

De eerste producten die ik jullie wil laten zien zijn deze douchegels, ze komen uit de vernieuwde douchelijn van Etos. Ik heb ze allebei nu al een aantal keer gebruikt en ik ben er erg tevreden mee! De geuren zijn niet overheersend maar vooral erg fris. De Lime variant is mijn favoriet 🙂

P1030993

Botanical Choice – Purifying Wash-Off Mask ”Sea Alge”

Botanical Choice – Deep Cleansing Peel-Off Mask ”Pomegranate”

Maskertjes, ik heb ze nooit gebruikt tot deze zomer. Ik kreeg er een paar voor mijn verjaardag en toen ik die ging gebruiken kwam ik erachter dat ze toch wel iets voor mijn huid deden! Oftewel, de aanleiding om ze vaker te gaan gebruiken 🙂 Zoals je hierboven ziet en leest zijn deze maskertjes van Botanical Choice een ‘maskermerk’ die je bij de Etos kunt vinden. Van deze twee heb ik alleen de ”Pomegranate” variant geprobeerd, want deze foto’s zijn eerder gemaakt dan dat ik dit artikel schrijf, maar die vond ik erg fijn! Een heerlijke geur en na gebruik had ik een heerlijk zacht huidje!

P1030997 (2)

Rimmel London 60 Seconds Super Shine 203

Dit nagellakje heb ik deze zomer weten te scoren, het is een heel mooi lichtroze kleurtje die goed dekt, snel droogt en door het best grote kwastje makkelijk aanbrengt. Dan ook nog voor een mooi prijsje, dus ik ben er blij mee!

P1030999

Catrice Multi Colour Blush 020 Strawberry Frappucino

Dit prachtige zachtroze kleurtje is voor mij ideaal voor de zomer, het geeft een subtiele blos en past overal bij. Ik heb hem vaak gedragen deze zomer en zal hem ook nog vaak gaan dragen 🙂

P1040019

Tekenen van punt tot punt – Voor volwassenen

Dan even iets heel anders, waarschijnlijk ken je de kleurboeken voor volwassenen wel maar ik zag deze zomer dit boek in de Intertoys liggen. Jawel, je kent het vast nog wel die puzzels waarbij je alle lijntjes met elkaar moest verbinden en dan kwam daar een tekening uit. Ik vond dit als kind altijd wel leuk om te doen, vandaar ook dat ik het wel leuk vond om dit te gaan proberen! En het is echt leuk om te doen, de tekeningen zijn niet zo makkelijk en gaan meestal ongeveer tot 300. Wanneer je dan klaar bent komt er uit iedere tekening een bekend monument.

P1040006

Kleur je dag! – Kleurboek voor volwassenen

Naast ” Van punt tot punt” heb ik dit kleurboek ook veel gebruikt. Het staat vol met vrolijke variërende tekeningen/quotes die ik met veel plezier heb ingekleurd. Nouja, ik heb ze nog niet allemaal gekleurd hoor 😉

P1040017

Mason Jars

Deze vrolijke Mason Jars van de Xenos heb ik veel gebruikt deze zomer. Ze zijn super leuk om uit te drinken, er past ook veel in en je drinken is beschermd tegen de wespen! Oftewel super handig én leuk!

Dan waren dit mijn zomer favorieten! Ik hoop dat je het leuk vond, en bedankt voor het lezen!

Liefs, Vera

Wat zijn jouw zomer favorieten?

2 gedachtes over “Mijn zomer favorieten 2015

Plaats een reactie