Over mij

Hi! Mijn naam is Vera en ik ben geboren op 13 augustus in het jaar 2000. Dat maakt mij een tienermeisje van 17 jaar. Op dit moment zit ik in 6VWO, hierna wil ik een opleiding aan het HBO gaan volgen.

Naast een passie voor bloggen en schrijven geniet ik ook erg van fotografie. Met mijn Canon EOS 700D fotografeer ik alles waar maar een plaatje van te maken valt. Het liefst doe ik dat in een land waar ik nog nooit ben geweest #lovetravelling. Iets anders wat voor mij heel erg belangrijk is, is muziek. Muziek geeft mij inspiratie, laat mij dansen, fleurt me weer op en zorgt voor een positieve vibe in mijn leven.

Processed with VSCO with b1 preset

 

Iets wat mij verder enorm fascineert is taal. Ik vind het heel leuk om talen te kunnen spreken, lezen en luisteren en om mijn woordenschat te vergroten. Engels, Nederlands, Frans & Duits zijn dan ook mijn favoriete vakken op school.

Ik ben: blousejesfreak, festivallover, fan van For King & Country, Christen, dromer, talenknobbel, donkerblond met een slag, perfectionistisch, liefhebber van lekker eten, 1.82 m lang en lekker mezelf.

Instagram: @verabron
Twitter: @verabron
Snapchat: veraaaa3
Pinterest: @bronvera

Meer weten over mijn blog? Klik dan hier!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s