2016 > 2017

Processed with VSCO

31 december 2016, wat lijkt 31 december 2015 toch nog zo kort geleden. En toch is ook dit jaar oudejaarsdag weer aangebroken. Een dag vol oliebollen, vuurwerk, dankbaarheid, terugblikken en hoopvolle vooruitzichten.

Oudejaarsdag vind ik altijd zo’n gekke dag. Het gevoel dat vandaag ineens de laatste dag is van een jaar dat nooit meer terugkomt, dat blijft vreemd. 2016 was voor mij persoonlijk een heel bijzonder jaar. En op een dag als deze besef ik me altijd net even iets meer wat voor toffe dingen ik heb mogen meemaken, wat voor leuke mensen ik heb ontmoet en wat ik allemaal heb geleerd. Op mijn terugbliklijstje staan al heel wat woorden die 2016 voor mij omschrijven; mijn lieve vriend & vrienden, Israël, For King & Country, Mozaiek0318, Brave, EOJD, Opwekking, Moriah Peters, Instagram, Avontuur, Fotografie, Schrijven en ga zo maar door. Zo’n lijstje heb ik vorig jaar ook gemaakt en het is zo leuk om dat terug te lezen!

En dan is het zo ver, het moment dat je voor de tv zit of al buiten staat en de laatste seconden van het jaar ingaan. Dat maakt mij altijd zo dankbaar en geeft me zo’n gevoel van excitement omdat ik weet dat er weer 365 nieuwe dagen voor me liggen. Dagen die gevuld gaan worden met veel mooie herinneringen en toffe momenten maar ook met minder leuke dingen. Boven alles mag ik weten dat God er ook dat jaar weer bij zal zijn, wat ik ook meemaak.

Ik hoop dat 2017 voor jou een jaar wordt waarin je mag ontdekken wie je bent, wie je mag zijn en wat jij waard bent. Ik hoop dat stukje bij beetje jouw dromen werkelijkheid mogen worden. Ik hoop dat je zult ervaren dat er een God is die onvoorwaardelijk van jou houdt. Ik hoop dat je je altijd jezelf durft te zijn en dat je uit je comfortzone durft te stappen. Ik hoop dat, ook in de moeilijke dagen die er zullen komen, je mag weten dat je nooit alleen bent. Ik hoop dat je een geweldig jaar mag hebben! Let’s Run Wild, Live Free & Love Strong!

Dankjulliewel voor alle support het afgelopen jaar !

HAPPY NEW YEAR!

May the God of hope fill you with all joy and peace as you trust in Him, so that you may overflow with hope by the power of the Holy Spirit. – Romans 15:13

Veel liefs,
Vera

Advertenties

3 gedachtes over “2016 > 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s